OPEN SOLLICITATIE 

Ben jij een gediplomeerde kraamverzorgende met een grote passie voor het vak? Gaat jouw hart sneller kloppen van nieuw leven? Dan ontmoeten we jou graag, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is. Wij zijn altijd op zoek naar professionele kraamverzorgenden. Je kunt bij ons werken in de thuiskraamzorg, in één van onze kraam- of geboortehotels, of in een partuspoule. Maar je kunt het ook combineren! Ook als je zzp’er bent, nodigen we je uit om je gegevens op te sturen.

Onze missie is dat wij de levenskansen en kansen in het leven van iedere pasgeborene willen vergroten. Draag jij je steentje hieraan bij?

We zijn op zoek naar jou als je oog hebt voor detail, affiniteit hebt met een psychosociaal zwakkere doelgroep, zelfstandig en assertief bent. Wij zijn een flexibele werkgever met veel aandacht voor onze medewerkers en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met jouw functie werk je altijd in bruisend Rotterdam en omstreken waarbij geen dag hetzelfde is door de grote diversiteit aan klanten.

Wij bieden een afwisselende baan in een laagdrempelige en groeiende organisatie die altijd in ontwikkeling is. Je krijgt een bruto maandsalaris tussen €1.928 en €2.799 (FWG schaal 35) o.b.v. 36 uur per week, een eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld. Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding en kun je je op onze kosten laten bijscholen en her registreren.

Kraamzorg Rotterdam is één van de oudste en grootste kraamzorgorganisaties in groot Rotterdam en de regio Haaglanden. Met meer dan 300 kraamverzorgenden verlenen wij jaarlijks aan meer dan 7000 gezinnen kraamzorg. Onze professionele ondersteuning thuis en in onze geboortehotels, kraamzorghotels en geboortecentra in Den Haag en Rotterdam, is afgestemd op de unieke behoefte van onze klanten. Wij werken hiervoor nauw samen met professionals en instellingen in de geboortezorg zoals ziekenhuizen en verloskundigen.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Meerdere opties mogelijk
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.