STUDEREN MET BAANGARANTIE

Kraamzorg Rotterdam biedt twee keer per jaar een werken-lerentraject aan waarbij wij jouw opleiding tot kraamverzorgende betalen. Een unieke kans waarbij je ook nog eens gegarandeerd na je opleiding bij ons aan de slag gaat. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat kraamverzorgenden in opleiding (stagiaires en leerlingen) intensief begeleidt. Een aantal van onze gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden is extra geschoold om de ontwikkeling van kraamverzorgenden in opleiding te stimuleren en te beoordelen. Wij doen dit in nauwe samenwerking met de opleidingsinstituut Zadkine in Rotterdam.

ZADKINE

Het Zadkine college biedt zowel de opleiding VIG (niveau 3, MBO/BOL) aan als de verkorte kraamzorgopleiding (BBL). Deze BBL-opleiding duurt 15 maanden en voldoet geheel aan de eisen die de branche hier aan stelt. Stagiaires en leerlingen van het Zadkine college zijn van harte welkom om bij ons stage te lopen. Als leerling van deze BBL-opleiding ben je al in dienst van Kraamzorg Rotterdam. Als je de opleiding succesvol afrondt, blijf je bij ons in dienst. Dat is studeren met een baangarantie!

Op onze kosten verder ontwikkelen?
 

Als je bij ons het BBL-traject volgt, wordt de opleiding door ons betaald. Vanaf de start ontvang je bij ons al salaris. Uiteraard kun je na het behalen van je diploma, gegarandeerd bij ons aan de slag. Bij ons krijg je veel relevante opleidingen en scholing aangeboden. Hiervoor krijg je jaarlijks een persoonlijk scholingsbudget. Het is zelfs zo – en daar zijn we uniek in – dat we je de uren vergoeden (in tijd) die je aan training en opleiding besteedt, uitzonderingen daargelaten. Je kunt jezelf dus blijven ontwikkelen!