STUDEREN MET BAANGARANTIE

Kraamzorg Rotterdam is een erkend leerbedrijf dat kraamverzorgenden in opleiding (stagiaires en leerlingen) intensief begeleidt. Een aantal van onze gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden is extra geschoold om de ontwikkeling van kraamverzorgenden in opleiding te stimuleren en te beoordelen. Wij werken nauw samen met de opleidingsinstituten Albeda, Zadkine en Zorgcollege in Rotterdam.

Op dit moment hebben we geen plekken vrij voor stagiaires en leerlingen. Wellicht weer in het najaar van 2020. Wij communiceren dit als eerste via deze pagina dus houd onze website in de gaten.

ZADKINE

Het Zadkine college zowel de opleiding VIG (niveau 3, MBO/BOL) aan als de verkorte kraamzorgopleiding (BBL). Deze BBL-opleiding duurt 13 maanden en voldoet geheel aan de eisen die de branche hier aan stelt. Stagiaires en leerlingen van het Zadkine college zijn van harte welkom om bij ons stage te lopen. Als leerling van deze BBL-opleiding ben je al in dienst van Kraamzorg Rotterdam. Als je de opleiding succesvol afrondt blijf je bij ons in dienst. Dat is studeren met een baangarantie! Meer weten? Klik hier.

Op onze kosten verder ontwikkelen?

 

Ook als je als gediplomeerd kraamverzorgende in dienst bent van Kraamzorg Rotterdam, krijg je veel relevante opleidingen en scholing aangeboden. Hiervoor krijg je jaarlijks een persoonlijk scholingsbudget. Het is zelfs zo – en daar zijn we uniek in – dat we je de uren vergoeden (in tijd) die je aan training en opleiding besteedt, uitzonderingen daargelaten. Je kunt jezelf dus blijven ontwikkelen!