STUDEREN MET BAANGARANTIE

Kraamzorg Rotterdam is een erkend leerbedrijf dat kraamverzorgenden in opleiding (stagiaires en leerlingen) intensief begeleidt. Een aantal van onze gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden is extra geschoold om de ontwikkeling van kraamverzorgenden in opleiding te stimuleren en te beoordelen. Wij werken nauw samen met de opleidingsinstituten Albeda, Zadkine en Zorgcollege in Rotterdam.

Op dit moment hebben we geen plekken vrij voor stagiaires en leerlingen. Wellicht weer in het najaar van 2020. Wij communiceren dit als eerste via deze pagina dus houd onze website in de gaten.

ALBEDA COLLEGE

Het Albeda-college biedt de opleiding VIG (niveau 3, MBO/BOL) aan. Dit staat voor Verzorgende-IG. Tijdens de opleiding volg je lessen op school en loop je stage. Voor het werken in de kraamzorg heb je de uitstroom differentiatie kraamzorg nodig. Als je stagiair bij ons bent (geweest), goed beoordeeld bent en er een wederzijdse klik is, bieden we je zeker een arbeidsovereenkomst aan! Kijk hier voor meer informatie.

ZADKINE

Het Zadkine college zowel de opleiding VIG (niveau 3, MBO/BOL) aan als de verkorte kraamzorgopleiding (BBL). Deze BBL-opleiding duurt 13 maanden en voldoet geheel aan de eisen die de branche hier aan stelt. Stagiaires en leerlingen van het Zadkine college zijn van harte welkom om bij ons stage te lopen. Als leerling van deze BBL-opleiding ben je al in dienst van Kraamzorg Rotterdam. Als je de opleiding succesvol afrondt blijf je bij ons in dienst. Dat is studeren met een baangarantie! Meer weten? Klik hier.

ZORGCOLLEGE

Het Zorgcollege is een particuliere onderwijsinstelling die in samenwerking met (o.a.) Kraamzorg Rotterdam een kraamzorgmodule aanbiedt. Deze module kun je gaan volgen als je de opleiding VIG niveau 3 hebt afgerond. De module duurt 3 maanden en gedurende deze 3 maanden loop je stage bij Kraamzorg Rotterdam. Omdat het hier om een BBL-opleiding gaat, ben je al als leerling in dienst van Kraamzorg Rotterdam. Als je de opleiding succesvol hebt afgerond, heb je dus gegarandeerd een baan als kraamverzorgende bij Kraamzorg Rotterdam! Klik hier voor meer details.

Op onze kosten verder ontwikkelen?

 

Ook als je als gediplomeerd kraamverzorgende in dienst bent van Kraamzorg Rotterdam, krijg je veel relevante opleidingen en scholing aangeboden. Hiervoor krijg je jaarlijks een persoonlijk scholingsbudget. Het is zelfs zo – en daar zijn we uniek in – dat we je de uren vergoeden (in tijd) die je aan training en opleiding besteedt, uitzonderingen daargelaten. Je kunt jezelf dus blijven ontwikkelen!